Forumul de afaceri Romania – Maroc
HEITEC

 

m

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

si Camera de Comert si Industrie Ilfov

va invita la

Forumul de Afaceri Romania – Maroc

In parteneriat cu

Camera de Comert si Industrie Fes

 

Avem placerea de a va invita la un nou eveniment de business menit sa sprijine dezvoltarea activitatii companiei dvs pe piate externe. In 25 iunie 2014, incepand cu ora 9.30, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti organizeaza in parteneriat cu CCI Ilfov si CCI Fes

“ Forumul de Afaceri Romania – Maroc”

Delegatia Marocana este formata din 30 de reprezentanti ai unor companii care activeaza in sectoare ca: Echipamente mecanice și hidraulice, Activități agricole și agroindustriale, Educație, Confecții / Îmbrăcăminte, Telecomunicații, constructii si restaurari, Turism, Inginerie, Medicină, Artizanat, Sport, Import și vânzare de țesături, Produse farmaceutice.

Interesul acestora este de a identifica in Romania parteneri locali si oportunitati de a se implica in proiecte viitoare.

Pentru inregistrarea participarii dvs va rugam sa completati urmatorul formular, mentionand companiile din Maroc cu care doriti sa aveti o intalnire. Profilele componentilor delegatiei marocane sunt disponibile pe site-ul CCIB www1.ccib.ro.

Termen limita pentru inscriere: 24.06.2014

Mentionam ca participarea este GRATUITA iar numarul locurilor este LIMITAT.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la externe@ccib.ro .

 

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa