Conferinta Furnizor@CERN
HEITEC

Furnizor @ CERN

Accesarea platformei de achiziții publice de către firmele românești

 

Camera de Comerț si Industrie a Municipiului Bucuresti vă invită să participați la Conferința Furnizor @ CERN Accesarea platformei de achiziții publice de către firmele românești organizată luni 30 iunie 2014, la sediul CCIB din Bd. Octavian Goga nr. 2 (Amfiteatrul Albastru), in colaborare cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” (IFIN-HH) și Ministerul Educației.

Conferința este menită să prezinte firmelor românești oportunitățile de a deveni furnizori de bunuri și servicii pentru Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN) - cel mai mare și mai prestigios centru mondial de cercetare în domeniul fizicii nucleare și al particulelor elementare și una dintre cele mai importante organizații europene din domeniul cercetării fundamentale.

La eveniment vor participa reprezentanții IFIN HH care vor oferi informații practice asupra condițiilor de participare la licitațiile CERN, organizație care va derula în perioada 2014 – 2016 o serie de lucrări de retehnologizare la marele accelerator de particole (LHC), determinând astfel o creștere a cererilor de servicii.

Totodată, firmele vor fi informate asupra posibilităților de participare la Expoziția industriei românești ce va fi organizată în prima parte a anului 2015 de CCIB la sediul CERN, la Geneva - un prim eveniment de amploare organizat în cadrul CERN pentru prezentarea ofertei industriei românești, în special în domeniul tehnologiilor avansate (electronică, ICT, inginerie electrică, construcții industriale etc).

România are statutul de stat candidat la Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare, în baza Acordului semnat la 11 februarie 2010, la Geneva, și ratificat în 2 noiembrie 2010 prin Legea nr. 203/2010. România contribuie anual la cheltuielile de capital și la cheltuielile curente ale CERN. Pentru a mări beneficiile în plan economic ale participării la CERN, firmele cu sediul în România sunt încurajate să participe la cererile de oferte lansate de CERN pentru achiziții.

Principala activitate a CERN o reprezintă fizica fundamentală, activitate ce poate duce la descoperirea misterelor Universului și a alcătuirii acestuia.

Accesul la conferință este GRATUIT, în limita locurilor disponibile, însă înregistrarea firmelor este obligatorie.

Pentru participare vă rugăm să completați formularul disponibil AICI.

Pentru mai multe informații despre eveniment și posibilitatea promovării firmei dumneavoastră cu prilejul Conferinței din 30 iunie, vă rugăm contactați: Argentina TRAICU | argentina.traicu@ccib.ro | +4 0722 601 171; Roxana GHEORGHE | roxana.gheorghe@ccib.ro | +4 0728 135 876.

 

 

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa