SRA Filiala Bucuresti
HEITEC

Filiala Bucuresti a Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie a luat fiinta in anul 1993, avand ca principala atributie educatia in folosul comunitatii de afaceri din municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. In 2002, Filiala Bucuresti a SRA a dobandit personalitate juridica prin inscrierea, conform OG 26/2000, in Registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial.

Incepand cu anul 2004, Filiala Bucuresti a SRA a inceput autorizarea programelor de formare profesionala desfasurate, in conformitate cu OG 129/2000.

Filiala Bucuresti a SRA organizeaza cursuri in vederea: pregatirii administratorilor de firme pentru dezvoltarea propriilor afaceri, pregatirii viitorilor intreprinzatori si dezvoltarii spiritului antreprenorial, precum si formarii profesionale a angajatilor, potrivit cerintelor pietei muncii si reglementarilor legale in vigoare.

 

Incepand cu anul 1997, SRA Filiala Bucuresti a implementat, alaturi de parteneri din mediul de afaceri si din invatamant, diverse proiecte derulate in cadrul unor programe cu finantare internationala.

Prin metodele de formare utilizate (pregatire modularizata, utilizarea practicienilor si a studiilor de caz) si prin selectarea cu atentie a lectorilor, Filiala Bucuresti a Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie isi respecta angajamentul luat in fata clientilor sai – persoane fizice si juridice – de a le oferi cursuri de calitate, generatoare de competente, la cel mai bun raport calitate-pret.

Presedintele Consiliului de Administratie al SRA Filiala Bucuresti este prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, conducerea executiva fiind asigurata de Cristina Serbanescu.

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa