e

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vă oferă o nouă oportunitate de internaționalizare a afacerilor Dvs și vă invită la:

Forumul de Afaceri Româno – Egiptean

organizat vineri, 28 iulie 2017, ora 12.30 la Palatul CCIB (str. Ion Ghica nr.4, vis-a-vis de Banca Nationala), etaj II, Aula Carol I.

La Forum participă o delegație de oameni de afaceri din Egipt, membri ai părții egiptene în Consiliul de Afaceri Româno – Egiptean, condusă de dl Hasan Kamel El Shafei, copreședinte al Consiliului, președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri din Egipt (EBA). Lista delegației egiptene se anexează.

Participarea la Forum este gratuită.

Menționăm că Forumul de Afaceri se va desfășura după încheierea lucrărilor celei de a II-a  Sesiuni a Comitetului mixt româno-egiptean pentru cooperare economică (Comisia Mixtă), iar lucrările Forumului vor fi deschise de cei doi copreședinți, reprezentanți ai guvernelor, respectiv dna. Dr. Sahar Nasr, ministrul cooperării internaționale și investițiilor străine și dl. Ilan Laufer, ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat.

Înscrierile la eveniment se primesc la adresele de mail: mircea.toader@ccib.ro; sandra.lasculescu@ccib.ro și membri@ccib.ro, iar pentru eventuale informații suplimentare vă puteți adresa dlui. Mircea Toader, consilier al președintelui CCIB pentru relații internaționale, tel 0725 167 894 sau 0723 144 663.

În așteptarea confirmării participării, vă rog să primiți asigurarea deosebitei noastre considerații.           

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa