Seminar: Cum crestem productivitatea oamenilor de vanzari?

 

Presiunea asupra departamentelor de vanzari din companii a crescut constant in ultima perioada. Cele mai multe piete sunt in scadere fata de acum 5 ani si este nevoie de un efort tot mai mare din partea angajatilor din vanzari pentru a-si atinge tintele. In aceste conditii, perfectionarea continua a acestei parti a personalului ar trebui sa constituie o prioritate pentru manageri, indiferent de domeniul in care-si desfasoara activitatea.

In acest context, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Profiles Romania International organizeaza miercuri, 25 septembrie 2013, la Palatul Camerei de Comert, tronson I, etaj 2, Sala Protocol, seminarul „Cum crestem productivitatea oamenilor de vanzari”.

Incepand cu ora 9.00, timp de patru ore, lectorul Doru Dima va propune participantilor raspunsuri la intrebarea centrala si va aborda strategii concrete de optimizare si crestere. De asemenea, companiile participante vor primi gratuit o analiza personalizata a productivitatii unui esantion reprezentativ din angajatii lor de vanzari. Rezultatele analizei se vor prezenta dupa seminar, in intalniri 1 la 1.

Seminarul se adreseaza in principal proprietarilor de afaceri, directorilor generali si directorilor de vanzari, printre subiectele abordate aflandu-se: profilul oamenilor de vanzari performanti; cauze ale lipsei de productivitate in vanzari; analiza productivitatii echipei de vanzari; solutii pentru cresterea productivitatii si a cifrei de afaceri.

Doru Dima este antreprenor si consultant, director Profiles International Romania si East Europe, doctor in psihologie organizationala, presedintele Colegiului psihologilor Brasov.

Taxa de participare la seminar este de 69 lei + TVA. Inscrierea se face prin completarea integrala a formularului disponibil aici. Plata se va face in baza facturii proforma emise de CCIB cu 7 zile inainte de eveniment.

Companiile interesate sunt rugate sa confirme participarea la adresa de e-mail: cristina.serbanescu@ccib.ro. Informatii suplimentare: Cristina Serbanescu, tel 021 319 00 79, 0730 990 764.

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa