Forumul Economic 16+1 si intalniri B2B organizate de CCIB
HEITEC
cParticipati la Forumul Economic 16+1 si la intalnirile B2B organizate de CCIB
 

 

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti informeaza asupra oportunitatii de a participa la Forumul Economic 16+1, organizat cu ocazia CHINA – CENTRAL AND EAST EUROPEAN SUMMIT. Evenimentul se va desfăşura marti, 26 noiembrie 2013, la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Sala Al. I. Cuza.

Forumul este organizat sub înaltul patronaj al Prim-Miniştrilor Guvernelor României, R. P. Chineze şi ale ţărilor participante din Europa Centrală şi de Est, respectiv: Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Slovenia, Macedonia, Muntenegru si Albania.

CCIB ofera sprijin companiilor din Bucuresti si din celelalte judete pentru a lua parte la lucrarile Forumului din 26 noiembrie si invita reprezentantii mediului de afaceri sa participe la sesiunile business to business pe care le organizeaza cu firme din China cu acelasi prilej.

La Forum sunt aşteptaţi peste 300 de oameni de afaceri chinezi, din domeniile: energie, agricultura, turism, IT&C şi infrastructura, care şi-au manifestat interesul de a se  întâlni cu oameni de afaceri români.

Inregistrarea firmelor la forum se face direct pe site-ul dedicat evenimentului: http://invest.gov.ro/, data limita de inscriere pe fiind 20 noiembrie a.c., ora 24:00. Dupa aceasta data, inscrierea firmelor si implicit, accesul la forum nu vor mai fi posibile.

In perioada 25.11-29.11.2013, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti organizeaza intalniri bilaterale de afaceri cu firmele chineze. Firmele interesate in extinderea parteneriatelor de afaceri cu companii din R.P. Chineza sunt rugate sa o contacteze pe Diana Lupulescu, telefon 021 319 0107, email diana.lupulescu@ccib.ro.

Suplimentar fata de domeniile abordate in cadrul Forumului, intalnirile B2B vizeaza dezvoltarea cooperarii in: minerit, constructii, farmacie si produse chimice, industria alimentara, industria textila, industria lemnului, consultanta pe diverse domenii, precum si identificarea si operationalizarea unor proiecte de investitii in sectoare de interes pentru ambele parti.

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa