CCIB

Cuvant inainte


2013 este pentru Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti un an de referinta! Organizam – in al 145-lea an de activitate camerala neintrerupta – editia a XX-a, editie jubiliara, a Topului Firmelor din Municipiului Bucuresti.

Invitatii nostri speciali sunt managerii acelor companii care ne-au demonstrat ca se pot dezvolta afaceri de succes in conditii economice foarte dificile. Cu daruire, consecventa, atitudine proactiva, respect fata de clienti si asumarea constienta a riscului, premiantii nostri au transformat dificultatile in oportunitati, iar „criza” nu a avut loc in agenda de business a firmelor pe care le conduc.

Acesti manageri sunt modele pentru ceilalti actori din piata, iar modelele merita recunoasterea si aplauzele noastre. Suntem onorati sa-i avem alaturi de noi, la GALA EXCELENTEI ce va avea loc miercuri, 6 noiembrie 2013, la Sala Ronda din incinta Hotelului Intercontinental, începând cu ora 18.00.

In mod exceptional, anul acesta, premiem cu TROFEUL DE EXCELENTA „lectiile de management al crizei” predate noua, tuturor, de echipele celor 90 de companii care in ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competitia elitelor.

Laureatii topului au fost stabiliti conform celei mai severe si complexe metodologii, aprobata si aplicata unitar, la nivel national, in intregul sistem cameral. In stabilirea clasamentelor finale au fost luati in calcul indicatori precum: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat, calculati in baza a treisprezece elemente extrase din situatiile financiare depuse de companii la Ministerul Finantelor Publice si la Oficiul National al Registrului Comertului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 132.886 de firme care au depus bilantul aferent anului 2012, au indeplinit criteriile de eligibilitate 29.501 firme. Dintre acestea, suntem onorati sa recompensam 3.977 firme, structurate pe sase domenii de activitate – cercetare-dezvoltare si high tech; industrie; constructii; servicii; comert, turism; agricultura, pescuit, piscicultura – si, in cadrul fiecarui domeniu, pe cinci clase de marime – intreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici si microintreprinderi.

Capacitatea de inovare a oamenilor de afaceri bucuresteni este rasplatita, pentru al XIII-lea an consecutiv, cu Trofeul creativitatii, ce va fi decernat in baza datelor furnizate de OSIM.


Adresez sincere felicitari laureatilor!

Succes in afaceri tuturor!

prof. univ. dr. ing. Sorin DIMITRIU, Presedinte

Sponsori
Parteneri media
INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa